040-13 74 50 info@vyvidparken.se

Måndag 31/8

Fläskmedaljong med portvinssås, jordärtskockscrème, parisermorötter och friterad

klyftpotatis

Tisdag 1/9

Örtbakad kummelfilé med Sandefjordsmörsås, potatispuré med purjo, gröna ärtor

och citron

Onsdag 2/9

Kokt kalv i dillsås med morot, palsternacka och kokt potatis

Torsdag 3/9

Bruna bönor med stekt fläsk och korv Alternativt: Raggmunkar med stekt fläsk och

rårörda lingon

Fredag 4/9

Dansk fläskesteg med rödkål, äppelmos, sockerbrynt kulpotatis och skysås

Lördag 5/9

Rådjursgryta med svamp, betor och syltlök samt haricots verts och kokt potatis

Söndag 6/9

Roslagsschnitzel med gröna ärtor, citron, skysås och stekt potatis

 

Veckans alternativ:

Husets hamburgare med cheddarost, tomat, inlagd gurka, rödlök och pommes frites

 

Veckans sallad:

Fråga personalen