Måndag 11/9
Kåldolmar med gräddsås, lingon och kokt potatis

Tisdag 12/9
Friterad rödspätta Öresund, bearnaisesås, räkor, sparris och pommes frites

Onsdag 13/9
Kycklingspett marinerat på grekiskt vis serveras med tzatziki och klyftpotatis

Torsdag 14/9
Femöring – färsbiff med stekt lök, ägg, rödvinssås och kokt potatis

Fredag 15/9

Sjömansbiff med rödbetor

Lördag 16/9
Lasagne med kallrökt lax, bladspenat och vitvinssås serveras med tomatsallad och citron

Söndag 17/9
Griljerade revbensspjäll med äppelmos, inlagd gurka, gräddsky och kokt potatis

Veckans alternativ:

Potatis- och purjolökssoppa med knaperstekt bacon och pannkakor med sylt och grädde

Kycklingburgare med cheddarost, grönsaker, dressing och pommes frites Kan även fås Vegetarisk

Spagetti och köttfärssås med riven hårdost

Veckans sallad:

Kycklingsallad