Måndag 20/9

Krämig kycklingfilégryta med champinjoner, paprika och grädde serveras med

gröna ärtor och ris eller kokt potatis

Tisdag 21/9

Husets fisksoppa på lax, sej och räkor samt aioli och hembakat bröd

Pannkakor med sylt och grädde

Onsdag 22/9

Stekt fläsk med löksås och kokt potatis

Torsdag 23/9

Wallenbergare med rårörda lingon, gröna ärtor, smält smör och potatismos

Fredag 24/9

Panerad benfri fläskkotlett med rödvinssås, pepparrotsäppelmos, rödkål och stekt potatis

Lördag 25/9

Hjortfärsbullar med calvadossås, rårörda havtorn, broccoli samt potatis- och palsternacks-

puré

Söndag 26/9

Friterad rödspätta med remouladsdås, citron, grön sparris och kokt potatis

 

Veckans alternativ:

Chili con carne med ris och nachos