040-13 74 50 info@vyvidparken.se

Måndag 14/9

Ungersk gulaschgryta med gräddfil och saltgurka samt ris eller kokt potatis

Tisdag 15/9

Havets Wallenbergare med hummer- och tryffelsås, gröna ärtor, citron och potatismos

Onsdag 16/9

Panerad benfri fläskkotlett med fransk senapssås, rönnbärsgelé, varma grönsaker och

råstekt potatis

Torsdag 17/9

Dansk femöring. Färsbiff, stekt ägg och lök, rödvinssky och kokt potatis

Fredag 18/9

Baconlindat kycklingbröst med calvadossås, äppelchutney, purjolök och potatismos

Lördag 19/9

Färsk stekt sejfilé med kall trädgårdsmästarsås, grillad citron, sockerärter och kokt potatis

Söndag 20/9

Helstekt fläskkarré med med aprikos- och rödvinssås, rökt chilismör, bakad morot och

stekt potatis

 

Veckans alternativ:

Stekt fläsk med löksås och kokt potatis

 

Veckans sallad:

Fråga personalen