Måndag 19/9
Dansk femøring. Färsbiff, stekt lök och ägg, rödvinssås och kokt potatis
Tisdag 20/9
Dillbakad torskfilé med kapris, rödbetor, smält smör och kokt potatis
Onsdag 21/9
Gryta på strimlad skinkstek med champinjoner, grönpeppar, bacon och vitlök
serveras med potatis-och palsternackspuré och haricots verts
Torsdag 22/9
Helstekt kotlettrad med örtgräddsås, äppelchutney, rödkål och råstekt potatis
Fredag 23/9
Kalvfärsbiff med bacon, gräslök, persiljesmör, rödvinssås och potatismos
Lördag 24/9
Pestobakad laxfilé med vitvinssås, soltorkad tomatsallad, citron och kokt potatis
Söndag 25/9
Prosciuttolindat kycklingbröst med pepprig färskostsås, picklad rödlök och
friterad klyftpotatis
Veckans alternativ:
Stekt fläsk med stuvad broccoli och kokt potatis
Veckans sallad:
Sallad med salami, brie, matvete och grönsaker i tomatvinägrett
Senaste kommentarer