Måndag 19/9

Dansk femøring. Färsbiff, stekt lök och ägg, rödvinssås och kokt potatis

Tisdag 20/9

Dillbakad torskfilé med kapris, rödbetor, smält smör och kokt potatis

Onsdag 21/9

Gryta på strimlad skinkstek med champinjoner, grönpeppar, bacon och vitlök

serveras med potatis-och palsternackspuré och haricots verts

Torsdag 22/9

Helstekt kotlettrad med örtgräddsås, äppelchutney, rödkål och råstekt potatis

Fredag 23/9

Kalvfärsbiff med bacon, gräslök, persiljesmör, rödvinssås och potatismos

Lördag 24/9

Pestobakad laxfilé med vitvinssås, soltorkad tomatsallad, citron och kokt potatis

Söndag 25/9

Prosciuttolindat kycklingbröst med pepprig färskostsås, picklad rödlök och

friterad klyftpotatis

 

Veckans alternativ:

Stekt fläsk med stuvad broccoli och kokt potatis

 

Veckans sallad:

Sallad med salami, brie, matvete och grönsaker i tomatvinägrett