Måndag 27/9
Axoa – Baskisk oxgryta serveras med haricots verts samt ris eller kokt potatis
Tisdag 28/9
Stekt sillflundra med smält smör, gröna ärtor, rårörda lingon och potatismos
Onsdag 29/9
Oliv- och fetaostfylld köttfärslimpa med rostad paprikasås, saltgurka och kokt potatis
Torsdag 30/9
Bruna bönor med stekt fläsk och korv ELLER: Raggmunkar med stekt fläsk och lingon
Fredag 1/10
Kokt kalv i dillsås med morot, palsternacka och kokt potatis
Lördag 2/10
Ost- och skinkfylld fläskschnitzel med rödvinssås, citron, gröna ärtor och stekt potatis
Söndag 3/10
Ugnsstekt gösfilé med hummersås, lökfräst bladspenat, citron och kokt potatis
Veckans alternativ:
Fläskmedaljonger med mango- och grönpepparsås, tomatsallad och friterad klyftpotatis
Senaste kommentarer