Måndag 26/9
Kålpudding med sirapssky, lingon och kokt potatis
Tisdag 27/9
Vitlingfilé med syrad pepparrotssås, smörstekt svartrot, grillad paprika, citron
och kokt potatis
Onsdag 28/9
Ostpanerat kycklingbröst med ratatouille, knaperstekt sidfläsk och stekt kulpotatis
Torsdag 29/9
Roslagsschnitzel med rödvinssås, gröna ärtor, citron och stekt potatis
Fredag 30/9
Mustig hjortgryta med enbär, rosmarin och svamp serveras med vinbärsgelé och
kokt potatis
Lördag 1/10
Kalvfärsbullar med dijon- och dragonsås, rårörda vinbär, inlagd gurka och potatispuré
Söndag 2/10
Baconlindad fläskfilé fylld med färskost, soltorkad tomat och basilika serveras med
madeirasås och råstekt potatis
Veckans alternativ:
Jordärtskockssoppa med bacon, svartkål och kantareller
Veckans sallad:
Bakad potatis med räkor och grönsaker i dillmajonnäs toppad med rom
Senaste kommentarer