Måndag 25/9
Lammfärsbiffar serveras med klyftpotatis, fårostcremé och rostad vitlökssky

Tisdag 26/9
Rimmad koljafilé med bakad morot, sellericremé, vispat dillsmör och kokt potatis

Onsdag 27/9
Currystekt kycklingfilé med mango- och ingefärssås och grönsaksris

Torsdag 28/9
Skånelåda – fläskmedaljong, prinskorv och bacon med skysås och gräddstuvad potatis

Fredag 29/9

Dansk fläskesteg med brynt kulpotatis, rödkål, äppelmos och rödvinssås

Lördag 30/9
Bakad laxfilé med smörstekt sparris, hollandaisesås och kokt potatis

Söndag 1/10
Helstekt fläskfilé serveras med potatisgratäng, ångade morötter och pepparsås

Veckans alternativ:

Bakad potatis med skagenröra och citron

Blodpudding med bacon och lingon

Veckans sallad:

Insalata Caprese med lufttorkad skinka, tomat, mozzarella, basilika och oliver