Måndag 22/9
Boeuf Bourgnignon – fransk oxgryta med sidfläsk, champinjoner, syltlök och rödvin och potatismos eller ris
Tisdag 23/9
Fiskgratäng på koljafilé med räkor och cocktailtomater, citron, dillsås och potatismos
Onsdag 24/9
Flygande Jakob – kyckling, banan, bacon, jordnötter, chilisås och grädde serveras med ris
Torsdag 25/9
Ärtsoppa med fläsk och korv eller potatis- och purjolökssoppa med räkor
och pannkakor med sylt och grädde
Fredag 26/9
Dansk fläskstek serveras med brynt kulpotatis, rödkål, skysås och äpplemos
Lördag 27/9
Friterad rödspätta med remouladsås, citron, grön sparris och pommes frites
Söndag 28/9
Whiskymarinerat kalkonbröst med grönpepparsås, potatisgratäng och salladslök
Veckans alternativ:
Chili con carne med ris och nachochips 125 kr
Tortelloni med kallrökt lax och bladspenat i krämig sås 125 kr
Sallad Nicoise – tonfisk, sardeller, kall potatis, haricots Verts, oliver, sallad, lök och paprika 125 kr
Gratinerad getost med pinjenötter och honung samt ruccolasallad 115 kr
Camembert med hjortronsylt 89 kr
Senaste kommentarer