Måndag 22/9
Boeuf Bourgnignon – fransk oxgryta med sidfläsk, champinjoner, syltlök och rödvin och potatismos eller ris

Tisdag 23/9
Fiskgratäng på koljafilé med räkor och cocktailtomater, citron, dillsås och potatismos

Onsdag 24/9
Flygande Jakob – kyckling, banan, bacon, jordnötter, chilisås och grädde serveras med ris

Torsdag 25/9
Ärtsoppa med fläsk och korv eller potatis- och purjolökssoppa med räkor
och pannkakor med sylt och grädde

Fredag 26/9
Dansk fläskstek serveras med brynt kulpotatis, rödkål, skysås och äpplemos

Lördag 27/9
Friterad rödspätta med remouladsås, citron, grön sparris och pommes frites

Söndag 28/9
Whiskymarinerat kalkonbröst med grönpepparsås, potatisgratäng och salladslök

Veckans alternativ:

Chili con carne med ris och nachochips 125 kr

Tortelloni med kallrökt lax och bladspenat i krämig sås 125 kr

Sallad Nicoise – tonfisk, sardeller, kall potatis, haricots Verts, oliver, sallad, lök och paprika 125 kr

Gratinerad getost med pinjenötter och honung samt ruccolasallad 115 kr

Camembert med hjortronsylt 89 kr