040-13 74 50 info@vyvidparken.se

Måndag 23/9
Wallenbergare med rårörda lingon, gröna ärtor, smält smör och potatispuré
Tisdag 24/9
Vinpocherad sejfilé med saffranssås, tomat och fänkål samt citron och kokt potatis
Onsdag 25/9
Raggmunkar med stekt fläsk och lingon
Torsdag 26/9
Färsbiff med skogssvampsås, vinbärsgelé, vaxbönor och stekt potatis
Fredag 27/9
Fransk oxgryta med rotfrukter och rött vin samt ris eller kokt potatis
Lördag 28/9
Stekt rödspättafilé med konjaksdoftande hummersås, grön sparris och potatismos
Söndag 29/9
Helstekt entrecote med Café de Parissmör, rödvinssky och rotfruktsgratäng

Veckans alternativ:
Husets fisksoppa med hembakat bröd. Pannkakor med sylt och grädde