Måndag 27/9

Axoa – Baskisk oxgryta serveras med haricots verts samt ris eller kokt potatis

Tisdag 28/9

Stekt sillflundra med smält smör, gröna ärtor, rårörda lingon och potatismos

Onsdag 29/9

Oliv- och fetaostfylld köttfärslimpa med rostad paprikasås, saltgurka och kokt potatis

Torsdag 30/9

Bruna bönor med stekt fläsk och korv ELLER: Raggmunkar med stekt fläsk och lingon

Fredag 1/10

Kokt kalv i dillsås med morot, palsternacka och kokt potatis

Lördag 2/10

Ost- och skinkfylld fläskschnitzel med rödvinssås, citron, gröna ärtor och stekt potatis

Söndag 3/10

Ugnsstekt gösfilé med hummersås, lökfräst bladspenat, citron och kokt potatis

 

Veckans alternativ:

Fläskmedaljonger med mango- och grönpepparsås, tomatsallad och friterad klyftpotatis