Måndag 23/1
Köttfärslimpa med portvinsstuvande champinjoner, vinbärsgelé och stekt potatis
Tisdag 24/1
Purjulöksbakad sejfilé med ägg- och persiljesås, råkostsallad, citron och kokt potatis
Onsdag 25/1
Biff Stroganoff med Smetana , saltgurka och ris eller kokt potatis
Torsdag 26/1
Panerad benfri kotlett med skogssvampsås, äpplechutney och råstekt potatis
Fredag 27/1
Dansk fläskstek med sockerbrynt kulpotatis, rödkål, äpplemos och skysås
Lördag 28/1
Laxpudding med smält smör och gröna ärtor
Söndag 29/1
Kycklingklubba med gräddsås, pressgurka, vinbärsgelé och kokt potatis

Veckans alternativ:
Hamburgare med pommes

Veckans sallad:
Caesarsallad, kyckling, bacon, tomat, dressing och krutonger