Måndag 25/1

Rimmad oxbringa med pepparrotssås, rostade rotfrukter och kokt potatis

Tisdag 26/1

Husets fiskgratäng med champinjoner, bladspenat och vitvinssås samt citron och

potatismos

Onsdag 27/1

Rådjursragu med sidfläsk, pärllök, palsternacka och rött vin samt kokt potatis och

vinbärsgelé

Torsdag 28/1

Helstekt kotlettrad med mango-och grönpepparsås, picklade grönsaker och stekt potatis

Fredag 29/1

Kalvfärsbiff med choronsås, rödvinssky, friterade lökringar och purjolökspotatis

Lördag 30/1

Halstrad gravlax med dillstuvad potatis, hovmästarsås och citron

Söndag 31/1

Chipotleglaserad fläskkarré med skysås, äppelmos, inlagd gurka och kokt potatis

 

Veckans alternativ:

Lammfärsbullar med rostad vitlökssky, fetaostcrème och friterad klyftpotatis

 

Veckans bakpotatis:

med rökt kalkonbröst och grönsaker i chilimajonnäs