Måndag 25/1
Rimmad oxbringa med pepparrotssås, rostade rotfrukter och kokt potatis
Tisdag 26/1
Husets fiskgratäng med champinjoner, bladspenat och vitvinssås samt citron och
potatismos
Onsdag 27/1
Rådjursragu med sidfläsk, pärllök, palsternacka och rött vin samt kokt potatis och
vinbärsgelé
Torsdag 28/1
Helstekt kotlettrad med mango-och grönpepparsås, picklade grönsaker och stekt potatis
Fredag 29/1
Kalvfärsbiff med choronsås, rödvinssky, friterade lökringar och purjolökspotatis
Lördag 30/1
Halstrad gravlax med dillstuvad potatis, hovmästarsås och citron
Söndag 31/1
Chipotleglaserad fläskkarré med skysås, äppelmos, inlagd gurka och kokt potatis
Veckans alternativ:
Lammfärsbullar med rostad vitlökssky, fetaostcrème och friterad klyftpotatis
Veckans bakpotatis:
med rökt kalkonbröst och grönsaker i chilimajonnäs
Senaste kommentarer