Måndag 2/10
Köttbullar med gräddsås, rårörda lingon, pressgurka och potatismos

Tisdag 3/10
Huset fisksoppa med räkor och aioli samt nybakat bröd och pannkakor med sylt och grädde

Onsdag 4/10
Krämig kyckling gryta med champinjoner, paprika och grädde serveras med ris eller kokt potatis

Torsdag 5/10
Ärtsoppa med fläsk och korv och Pannkakor med sylt och grädde ELLER Klassisk lasagne
och kronärtskockssallad

Fredag 6/10

Kokt kalv i dillsås, morot och palsternacka och kokt potatis

Lördag 7/10
Fiskgratäng med musslor, vitvinssås och potatis samt varma grönsaker

Söndag 8/10
Marinerad kalkonstek med gräddsås, vinbärsgelé och kokt potatis

Veckans alternativ:

Spaghetti Carbonara med rå äggula

Veckans sallad:

Räksallad med Rhode Islanddressing 119 kr