Måndag 4/10

Skånsk kalops med rödbetor och kokt potatis

Tisdag 5/10

Färsk stekt sejfilé med, kapris, rödbetor och smält smör samt citron, finskuren gräslök

och kokt potatis

Onsdag 6/10

Ricotta- och basilikafyllt kycklingbröst med bacon, rökig tomatsås, olivsallad och

potatismos

Torsdag 7/10

Pyttipanna med stekt ägg och rödbetor

Fredag 8/10

Högrevsfärsbiff med mild pepparsås, picklad rödlök och stekt potatis

Lördag 9/10

Stekt skäddafilé, kall sås med dill och Bostongurka, sockerärter, citron och kokt potatis

Söndag 10/10

Helstekt fläskfilé Tyrolienne. Bearnaisesås, tomatconcassé, råstekt potatis och

friterade lökringar

 

Veckans alternativ:

Köttbullar med gräddsås, lingon, inlagd gurka och kokt potatis