Måndag 11/10
Klassisk sjömansbiff med rödbetor
Tisdag 12/10
Stekt torskfilé med grapefruktsås, knaperstekt sidfläsk, potatispuré och parisermorötter
Onsdag 13/10
Höstgryta på högrev med bacon, svamp, tomat och pärllök serveras med ris eller
kokt potatis
Torsdag 14/10
Rimmad oxbringa och köttkorv med rotmos, grov senap och krasse
Fredag 15/10
Kalvfärsbiff med choronsauce, baconlindad sparris, friterade lökringar och klyftpotatis
Lördag 16/10
Halstrad gravlax med dillstuvad potatis, citron och hovmästarsås
Söndag 17/10
Kycklingsteak med potatisgratäng, rödvinssås och vitlöksfrästa champinjoner
Veckans alternativ:
Spenat- och ricottafylld pasta med rökt skinka, cocktailtomat och purjolök i dijonsås
Senaste kommentarer