Måndag 10/10
Citronbakat kycklingbröst med choronsauce, friterade lökringar och purjolökspotatis
Tisdag 11/10
Fiskgratäng på torskfilé med räkor, dill och cocktailtomat i pernoddoftande
vitvinssås samt potatismos
Onsdag 12/10
Panerad fläskschnitzel med rosépepparsås, husets klyftpotatis och grillgrönsaker
Torsdag 13/10
Isterband eller lunchkorv med persiljestuvad potatis, senap och rödbetor
Fredag 14/10
Wallenbergare med potatismos, smält smör, rårörda lingon och gröna ärtor
Lördag 15/10
Husets panerade hokifilé med kall stenbitsromsås, gröna ärtor, citron och kokt potatis
Söndag 16/10
Helstekt kalkonbröst med enbärsgräddsås, brysselkål, björnbärschutney och
stekt potatis
Veckans alternativ:
180 grams hamburgare med ost, grönsaker, relish och pommes frites
Veckans sallad:
Falafelsallad med rödlök, mynta, bosnisk ost, tomat och vitlökssås
Senaste kommentarer