Måndag 10/10

Citronbakat kycklingbröst med choronsauce, friterade lökringar och purjolökspotatis

Tisdag 11/10

Fiskgratäng på torskfilé med räkor, dill och cocktailtomat i pernoddoftande

vitvinssås samt potatismos

Onsdag 12/10

Panerad fläskschnitzel med rosépepparsås, husets klyftpotatis och grillgrönsaker

Torsdag 13/10

Isterband eller lunchkorv med persiljestuvad potatis, senap och rödbetor

Fredag 14/10

Wallenbergare med potatismos, smält smör, rårörda lingon och gröna ärtor

Lördag 15/10

Husets panerade hokifilé med kall stenbitsromsås, gröna ärtor, citron och kokt potatis

Söndag 16/10

Helstekt kalkonbröst med enbärsgräddsås, brysselkål, björnbärschutney och

stekt potatis

 

Veckans alternativ:

180 grams hamburgare med ost, grönsaker, relish och pommes frites

 

Veckans sallad:

Falafelsallad med rödlök, mynta, bosnisk ost, tomat och vitlökssås