Måndag 13/10
Kycklingspett marinerat på Grekiskt vis med tzatziki, olivsallad och klyftpotatis
Tisdag 14/10
Havets Wallenbergare på lax,sej och räkor serveras med smält smör och potatismos
Onsdag 15/10
Baconspäckad köttfärslimpa med råstekt potatis, portvinsstuvade champinjoner, rödvinssky
och picklad lök
Torsdag 16/10
Skånsk kalops med rödbetor och kokt potatis
Fredag 17/10
Filé Oscar – fläskfilé toppad med räkor, sparris, Bearnaisesås och pommes frites
Lördag 18/10
Gravad lax med dillstuvad potatis, citron och hovmästarsås
Söndag 19/10
Långbakad fläskkarré med bakpotatis halva, gräddsås, gelé och haricots Verts
Veckans alternativ:
Hamburgare med saltgurka, karamelliserad lök, cheddarost, dressing och pommes frites 125 kr
Kycklingsallad med avokado, bacon och Rhode Islanddressing 125 kr
Spaghetti och köttfärssås med Grana Padano 125 kr
Gratinerad getost med pinjenötter och honung samt ruccolasallad 115 kr
Camembert med hjortronsylt 89 kr
Senaste kommentarer