Måndag 13/10
Kycklingspett marinerat på Grekiskt vis med tzatziki, olivsallad och klyftpotatis

Tisdag 14/10
Havets Wallenbergare på lax,sej och räkor serveras med smält smör och potatismos

Onsdag 15/10
Baconspäckad köttfärslimpa med råstekt potatis, portvinsstuvade champinjoner, rödvinssky
och picklad lök

Torsdag 16/10
Skånsk kalops med rödbetor och kokt potatis

Fredag 17/10
Filé Oscar – fläskfilé toppad med räkor, sparris, Bearnaisesås och pommes frites

Lördag 18/10
Gravad lax med dillstuvad potatis, citron och hovmästarsås

Söndag 19/10
Långbakad fläskkarré med bakpotatis halva, gräddsås, gelé och haricots Verts

Veckans alternativ:

Hamburgare med saltgurka, karamelliserad lök, cheddarost, dressing och pommes frites 125 kr

Kycklingsallad med avokado, bacon och Rhode Islanddressing 125 kr

Spaghetti och köttfärssås med Grana Padano 125 kr

Gratinerad getost med pinjenötter och honung samt ruccolasallad 115 kr

Camembert med hjortronsylt  89 kr