Måndag 18/10

Klassisk lasagne med köttfärs och ostsås serveras med kronärtskockssallad

Tisdag 19/10

Piccata på färsk sejfilé serveras med tomatiserad vitvinssås, champinjoner och potatismos

Onsdag 20/10

Hjortfärsbiff med enbärsgräddsås, vinbärsgelé, varma grönsaker och råstekt potatis

Torsdag 21/10

Ungersk gulaschgryta med gräddfil och saltgurka samt ris eller kokt potatis

Fredag 22/10

Dansk fläskesteg med rödkål, äppelmos, skysås och sockerbrynt kulpotatis

Lördag 23/10

Havets Wallenbergare på lax, torsk och räkor serveras med potatismos, smält smör,

gröna ärtor och rårörda lingon

Söndag 24/10

Helstekt kalvrulle med sherry- och salviasås, rotfruktspytt samt rönnbärsgelé och broccoli

 

Veckans alternativ:

Fläskmedaljonger med bearnaisesås, rödvinssky och pommes frites