Måndag 20/10
Raggmunkar med stekt fläsk och lingon

Tisdag 21/10
Huset fisksoppa med räkor, lax och koljafilé, aioli och pannkakor med sylt och grädde

Onsdag 22/10
Rotmos med rimmad oxbringa och pepparrotssås

Torsdag 23/10
Plommonspäckad rapsgriskarré med skysås, äppelmos, ingefärsgurka och stekt potatis

Fredag 24/10
Dansk fläskesteg med sockerbrynt kulpotatis, rödkål och äppelmos

Lördag 25/10
Fiskgratäng på Alaska med schalottenlök, cocktailtomat, räkor, dill och vitvinssås samt potatismos

Söndag 26/10
Örtstekt kalkonbröst med skogssvampsås, vinbärsgelé och stekt potatis

Veckans alternativ:

Ostburgare – 150g oxkött med ost, Bearnaisesås, saltgurka och pommes frites eller
Halloumiburgare med grönsaker, dressing och pommes frites  125 kr

Räkbomb med majonnäs och kokt ägg  125 kr

Kalvlever med gräddsås, pressgurka, lingon och kokt potatis  125 kr

Gratinerad getost med pinjenötter och honung samt ruccolasallad  115 kr

Camembert med hjortronsylt  89 kr