Måndag 25/10
Fläskpannkaka med lingon och bakat äpple ELLER: Stekt fläsk med löksås och kokt potatis
Tisdag 26/10
Ångad torskfilé med skånsk senapssås, gröna ärtor och kokt potatis
Onsdag 27/10
Mozzarellafyllt kycklingbröst med lufttorkad skinka samt varma grönsaker, potatismos och
marsalasås
Torsdag 28/10
Dansk femöring. Färsbiff, stekt lök och ägg samt rödvinssås och kokt potatis
Fredag 29/10
Oxgryta med rökt sidfläsk, champinjoner, rosmarin och rött vin serveras med ris eller
kokt potatis
Lördag 30/10
Ädelostfylld laxfilé med sherrysås, bladspenat, citron och kokt potatis
Söndag 31/10
Plommonspäckad fläskkarré med gräddsky, äppelmos, brysselkål och purjolökspotatis
Veckans alternativ:
Husets hamburgare med cheddarost, tomat, gurka och rödlök samt dressing och
pommes frites
Senaste kommentarer