Måndag 25/10

Fläskpannkaka med lingon och bakat äpple ELLER: Stekt fläsk med löksås och kokt potatis

Tisdag 26/10

Ångad torskfilé med skånsk senapssås, gröna ärtor och kokt potatis

Onsdag 27/10

Mozzarellafyllt kycklingbröst  med lufttorkad skinka samt varma grönsaker, potatismos och

marsalasås

Torsdag 28/10

Dansk femöring. Färsbiff, stekt lök och ägg samt rödvinssås och kokt potatis

Fredag 29/10

Oxgryta med rökt sidfläsk, champinjoner, rosmarin och rött vin serveras med ris eller

kokt potatis

Lördag 30/10

Ädelostfylld laxfilé med sherrysås, bladspenat, citron och kokt potatis

Söndag 31/10

Plommonspäckad fläskkarré med gräddsky, äppelmos, brysselkål och purjolökspotatis

 

Veckans alternativ:

Husets hamburgare med cheddarost, tomat, gurka och rödlök samt dressing och

pommes frites