Måndag 1/11

Köttbullar med dijonsås, rårörda lingon och potatismos

Tisdag 2/11

Stekt sillflundra med potatismos, lingon, hovmästarsås och rödlök

Onsdag 3/11

Marinerat kycklingbröst med skogssvampsås, vinbärsgelé, vaxbönor och råstekt potatis

Torsdag 4/11

Fläskgryta med champinjoner, vitlök, persilja, grädde och grönpeppar

samt broccoli och ris eller kokt potatis

Fredag 5/11

Oxfärsbiff med persiljesmör, bacon, gräslök ,rödvinssås och pommes frites

Lördag 6/11 – Alla Helgons dag

Stekt koljafilé med apelsin- och rosmarinsås, grön sparris, citron och kokt potatis

Söndag 7/11

Mangoglaserade revbensspjäll med madeirasås, grön bönsallad och ugnsstekt potatis

 

 

Veckans alternativ:

Husets paj med sallad och dressing.

Välj mellan rökt lax och bladspenat eller fetaost, tomat, oliver och rödlök