040-13 74 50 info@vyvidparken.se

Måndag 2/11

Kålpudding med rårörda lingon, sås och kokt potatis

Tisdag 3/11

Dill- och kaviarfylld sillflundra med potatismos, lingon, gröna ärtor och smält smör

Onsdag 4/11

Baconlindat kycklingbröst med bakade rödbetor och zucchini, äppelstomp, citroncrème,

och ugnsstekt potatis

Torsdag 5/11

Kokt kalv i dillsås med morot, palsternacka och kokt potatis

Fredag 6/11

Färsbiff på älg och dovhjort serveras med potatis- och jordärtskockspuré,

skogssvampsås, brysselkål och tranbär

Lördag 7/11

Helstekt fläskfilé med rökt chilimajonnäs, rödvinssås, syrade grönsaker och potatisgratäng

Söndag 8/11

Panerad flundrafilé med kall laxromsås, bakade kvisttomater, gröna ärtor och kokt potatis

 

Veckans alternativ:

Gorgonzolafylld panerad kotlett med rödvinssås, friterad klyftpotatis och gröna ärtor

 

Veckans sallad:

Fråga personalen