040-13 74 50 info@vyvidparken.se

Måndag 11/11

Stekt fläsk med löksås och kokt potatis

Tisdag 12/11

Husets fiskgratäng med tomat, salladslök och dill samt vermouthsås och potatismos

Onsdag 13/11

Ostspäckad köttfärslimpa med inlagd gurka, madeirasås och råstekt potatis

Torsdag 14/11

Helstekt fläskfilé Tyrolienne, Bearnaisesås, tomatconcassé, friterade lökringar

och stekt potatis

Fredag 15/11

Älgfärsbiff med portvinsstuvade champinjoner, örtsky, vinbärsgelé och kokt potatis

Lördag 16/11

Biff Stroganoff med saltgurka, smetana och ris eller kokt potatis

Söndag 17/11

Dansk fläskesteg med rödkål, äppelmos, sockerbrynt kulpotatis och skysås

 

Veckans alternativ:

Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor