040-13 74 50 info@vyvidparken.se

Måndag 15/11

Boeuf Bourgignon – Fransk högrevsgryta med sidfläsk, syltlök, champinjoner och rött vin

serveras med ris eller kokt potatis

Tisdag 16/11

Fiskgratäng på Alaskafilé med räkor, dill och salladslök i hummersås samt citron och kokt

potatis

Onsdag 17/11

Ostgratinerad falukorv med picklessås, potatismos och tomatsallad

Torsdag 18/11

Grekisk kalvfärsbiff med vitlök och örter samt fetaostcréme, timjansky och klyftpotatis

Fredag 19/11

Raggmunkar med stekt fläsk och rårörda lingon

Lördag 20/11

Schnitzel Cordon Bleu med rödvinssås, citron, gröna ärtor och stekt potatis

Söndag 21/11

Friterad rödspätta med kall trädgårdsmästarsås, picklad rödlök, citron och potatismos

 

Veckans alternativ:

Småländskt isterband med dillstuvad potatis, senap och rödbetor