040-13 74 50 info@vyvidparken.se

Måndag 16/11

Kalvgryta med tomat, apelsin, timjan och vitt vin serveras med potatismos

Tisdag 17/11

Färsk rimmad sejfilé med ägg-och persiljesås, broccoli, citron och kokt potatis

Onsdag 18/11

Marinerat kycklingbröst med Karl-Johansvampsås, hasselbackspotatis, varma grönsaker,

och vinbärsgelé

Torsdag 19/11

Bruna bönor med stekt fläsk och korv ELLER: Stekt fläsk med löksås och kokt potatis

Fredag 20/11

Oxfärsbiff med choronsås, rödvinssky, friterade lökringar, tomatchutney och

råstekt potatis

Lördag 21/11

Ost-och skinkfylld fläskschnitzel med rödvinssås, citron, gröna ärtor och stekt potatis

Söndag 22/11

Panerad rödspätta med remouladsås, sockerärter, citron och kokt potatis

 

Veckans alternativ:

Husets gulaschsoppa med hembakat bröd samt pannkakor med sylt och grädde

 

Veckans sallad:

Fråga personalen