Måndag 22/11
Baconspäckad köttfärslimpa med äppelcidersås, rårörda lingon, brysselkål och kokt potatis
Tisdag 23/11
Stekt stillahavsspättafilé med lökfräst bladspenat, sherrysås, citron och kokt potatis
Onsdag 24/11
Krämig kycklingfilégryta med paprika, champinjoner och grädde serveras med ris eller
kokt potatis
Torsdag 25/11
Ärtsoppa med fläsk och korv ELLER: Husets fisksoppa med aioli och nybakat bröd
Pannkakor med sylt och grädde
Fredag 26/11
Panerad benfri fläskkotlett med rödkål, äppelmos och pressgurka samt rödvinssås och
stekt kulpotatis
Lördag 27/11
Stekt koljafilé med saffran- och apelsinsås, potatis- och palsternackspuré, sockerärter och
citron
Söndag 28/11
Helstekt kotlettrad med Karl-Johansvampsås, vinbärsgelé, parisermorötter och råstekt
potatis
Veckans alternativ:
Hickoryrökt oxbringa i briochebröd med BBQ-sauce, coleslaw och pommes frites
Senaste kommentarer