Måndag 22/11

Baconspäckad köttfärslimpa med äppelcidersås, rårörda lingon, brysselkål och kokt potatis

Tisdag 23/11

Stekt stillahavsspättafilé med lökfräst bladspenat, sherrysås, citron och kokt potatis

Onsdag 24/11

Krämig kycklingfilégryta med paprika, champinjoner och grädde serveras med ris eller

kokt potatis

Torsdag 25/11

Ärtsoppa med fläsk och korv ELLER: Husets fisksoppa med aioli och nybakat bröd

Pannkakor med sylt och grädde

Fredag 26/11

Panerad benfri fläskkotlett med rödkål, äppelmos och pressgurka samt rödvinssås och

stekt kulpotatis

Lördag 27/11

Stekt koljafilé med saffran- och apelsinsås, potatis- och palsternackspuré, sockerärter och

citron

Söndag 28/11

Helstekt kotlettrad med Karl-Johansvampsås, vinbärsgelé, parisermorötter och råstekt

potatis

 

Veckans alternativ:

Hickoryrökt oxbringa i briochebröd med BBQ-sauce, coleslaw och pommes frites