040-13 74 50 info@vyvidparken.se

Måndag 18/11

Dansk femöring. Färsbiff, stekt ägg och lök, rödvinssås och kokt potatis

Tisdag 19/11

Dillbakad sejfilé med kapris, rödbetor, smält smör och kokt potatis

Onsdag 20/11

Panerad fläskkotlett med dijonsenapssås, varma grönsaker, vinbärsgelé och råstekt potatis

Torsdag 21/11

Ärtsoppa med fläsk och korv. Pannkakor med sylt och grädde Alternativt

Klassisk lasagne med tomatsallad

Fredag 22/11

Baconlindat kycklingbröst med rökig tomatsky, basilikasmör, haricots verts och stekt potatis

Lördag 23/11

Bouef bourguignon. Fransk oxgryta med sidfläsk, champinjoner, syltlök och rött vin

samt potatismos

Söndag 24/11

Honungsbakad skinkstek med tryffelsås, rönnbärsgelé, brysselkål och hasselbackspotatis

Veckans alternativ:

Kalvlever Anglais med kapris, bacon, rödvinssky och kokt potatis