040-13 74 50 info@vyvidparken.se

Måndag 23/11

Köttbullar med gräddsås, rårörda lingon, pressgurka och potatismos

Tisdag 24/11

Husets fiskgratäng med räkor, dill och purjolök i vitvinssås samt citron och kokt potatis

Onsdag 25/11

Parmesanpanerad kycklingfilé med bacon och champinjoner samt tomatsås och

potatispuré

Torsdag 26/11

Viltfärslimpa med enbärsgräddsky, bakat äpple, varma grönsaker och klyftpotatis

Fredag 27/11

Dansk fläskesteg med rödkål, äppelmos, skysås och sockerbrynt kulpotatis

Lördag 28/11

Dillbakad koljafilé med kapris, rödbetor, smält smör, citron och kokt potatis

Söndag 29/11

Helstekt kalkonbröst med glöggsås, brysselkål med bacon, potatismos och vinbärsgelé

 

Veckans alternativ:

Bräckt kassler med rostad paprikasås, gröna ärtor och stekt potatis

 

Veckans sallad:

Fråga personalen