Måndag 25/11
Raggmunkar med stekt fläsk och lingon

Tisdag 26/11
Stekt sill med smält smör, gröna ärtor, potatismos och lingon

Onsdag 27/11
Winenerschnitzel på fläskkött med citron, ansjovis, kapris, rödvinssås och gröna ärtor

Torsdag 28/11
Plommonspäckad rapsgriskarré med skysås, äppelmos, ingefärsgurka och stekt potatis

Fredag 29/11
Kålpudding med sirapssky, lingon och kokt potatis

Lördag 30/11
Gravad lax serveras med dillstuvad potatis, hovmästarsås och citron

Söndag 1/12 – Första advent
Stekt kalkon med pepparsås, vinbärsgelé, varma grönsaker och stekt kulpotatis

Veckans alternativ:

Pytt i panna med stekt ägg och rödbetor

Ceasarsallad med bacon, kyckling, tomat, gurka och dressing

Oxfiléplanka med lökringar 159 kr

Gratinerad getost med pinjenötter, honung och ruccolasallad  99 kr

Camembert med hjortronsylt  79 kr

Gåsmeny: Minst 2 dagars förbeställning
Gås, potatis, brysselkål, rödkål och sås samt äpplepaj och vaniljsås  349 kr