Måndag 29/11
Asiatisk kycklingfilé med sås på kokosmjölk, röd curry, ingefära och mango samt potatismos
Tisdag 30/11
Laxpudding med smält smör, citron och gröna ärtor
Onsdag 1/12
Persiljejärpar med gräddsås, pressgurka, lingon och kokt potatis
Torsdag 2/12
Bruna bönor med stekt fläsk och korv ELLER: Stekt fläsk med löksås och kokt potatis
Fredag 3/12
Roslagsschnitzel med rödvinssås, citron, gröna ärtor och stekt kulpotatis
Lördag 4/12
Högrevsgryta med kantareller, pärllök, enbär och rött vin samt haricots verts och kokt potatis
Söndag 5/12
Marinerad kalkonstek med glöggsås, baconfräst brysselkål, potatismos och vinbärsgelé
Veckans alternativ:
Friterad rödspätta med remouladsås, citron och pommes frites
Senaste kommentarer