Måndag 29/11

Asiatisk kycklingfilé med sås på kokosmjölk, röd curry, ingefära och mango samt potatismos

Tisdag 30/11

Laxpudding med smält smör, citron och gröna ärtor

Onsdag 1/12

Persiljejärpar med gräddsås, pressgurka, lingon och kokt potatis

Torsdag 2/12

Bruna bönor med stekt fläsk och korv ELLER: Stekt fläsk med löksås och kokt potatis

Fredag 3/12

Roslagsschnitzel med rödvinssås, citron, gröna ärtor och stekt kulpotatis

Lördag 4/12

Högrevsgryta med kantareller, pärllök, enbär och rött vin samt haricots verts och kokt potatis

Söndag 5/12

Marinerad kalkonstek med glöggsås, baconfräst brysselkål, potatismos och vinbärsgelé

 

Veckans alternativ:

Friterad rödspätta med remouladsås, citron och pommes frites