Måndag 5/12
Köttfärslimpa med enbärsgräddsås, rårörda lingon och kokt potatis
Tisdag 6/12
Fiskgratäng med räkor och vitvinsås, citron och potatismos
Onsdag 7/12
Krämig kycklinggryta med paprika och kokt ris
Torsdag 8/12
Raggmunkar med stekt fläsk och rårörda lingon
Fredag 9/12
Wallenbergare (gjord av fläskfärs) med lingon, gröna ärtor, smält smör potatismos
Vi bjuder alla lunchgäster på efterrätt
Lördag 10/12
Rödspättafilé med bearnaisesås, räkor, sparris, citron och kokt potatis
Söndag 11/12
Kycklingklubba med gräddsås, pressgurka och kokt potatis

Veckans alternativ:
Kalvlever med bacon, kapris, skysås och kokt potatis

Veckans sallad:
Tonfisksallad med romansallad, paprika, gurka, tomat, rödlök, kokt ägg
och Ranchdressing