Måndag 24/1

Kålpudding med lingon, grädig kålsky och kokt potatis

Tisdag 25/1

Färsk rimmad sejfilé med syrad pepparrotssås, fransk lökröra, bakad morot, citron

och kokt potatis

Onsdag 26/1

Skånelåda. Fläskmedaljong, prinskorv och bacon samt gräddstuvad potatis och skysås

Torsdag 27/1

Bruna bönor med stekt fläsk och korv ELLER: Stekt fläsk med löksås och kokt potatis

Fredag 28/1

Kalvfärsbullar med grönpepparsås, varma grönsaker, pressgurka och potatismos

Lördag 29/1

Toscansk laxfilé med oliver, soltorkad tomat och basilika i vitvinssås samt citron och

kokt potatis

Söndag 30/1

Fläskfilé Tyrolienne. Bearnaisesås, tomatconcassé, friterade lökringar och örtrostad

potatis

 

Veckans alternativ:

Tagliatelle med rökt älgbog i krämig svampsås samt riven italiensk hårdost och dill