Måndag 31/1

Pepparrotskött på fransyska med morotssymfoni, haricots verts och kokt potatis

Tisdag 1/2

Lättpanerad stekt torskfilé samt kall sås med bostongurka och dill, gröna ärtor och

kokt potatis

Onsdag 2/2

Marinerat kycklingbröst med mango- och ingefärasås, grillade grönsaker samt ris

eller kokt potatis

Torsdag 3/2

Ärtsoppa med fläsk och korv ELLER: Minestronesoppa med bacon och nybakat bröd

Pannkakor med sylt och grädde

Fredag 4/2

Oxfärsbiff Bourguignon med bacon, champinjoner och syltlök i rödvinssås samt

potatismos och inlagd gurka

Lördag 5/2

Pocherad koljafilé med kapris, rödbetor och smält smör samt citron och kokt potatis

Söndag 6/2

Helstekt tuppbröst från  Munka-Ljungby med marsalasås, kryddsmör, picklad rödlök och

potatisgratäng

 

Veckans alternativ:

Småländskt isterband med dillstuvad potatis, senap och rödbetor