Måndag 31/1
Pepparrotskött på fransyska med morotssymfoni, haricots verts och kokt potatis
Tisdag 1/2
Lättpanerad stekt torskfilé samt kall sås med bostongurka och dill, gröna ärtor och
kokt potatis
Onsdag 2/2
Marinerat kycklingbröst med mango- och ingefärasås, grillade grönsaker samt ris
eller kokt potatis
Torsdag 3/2
Ärtsoppa med fläsk och korv ELLER: Minestronesoppa med bacon och nybakat bröd
Pannkakor med sylt och grädde
Fredag 4/2
Oxfärsbiff Bourguignon med bacon, champinjoner och syltlök i rödvinssås samt
potatismos och inlagd gurka
Lördag 5/2
Pocherad koljafilé med kapris, rödbetor och smält smör samt citron och kokt potatis
Söndag 6/2
Helstekt tuppbröst från Munka-Ljungby med marsalasås, kryddsmör, picklad rödlök och
potatisgratäng
Veckans alternativ:
Småländskt isterband med dillstuvad potatis, senap och rödbetor
Senaste kommentarer