Måndag 30/1
Persiljejärpar med kokt potatis, gräddsås, inlagd gurka och lingon
Tisdag 31/1
Bakad kummelfilé serveras med kokt potatis, saffran- och pernodsås och vitlöksfrästa sockerärter
Onsdag 1/2
Kycklingspett marinerande på grekiskt vis serveras med klyftpotatis o tzatziki
Torsdag 2/2
Griljerade revbensspjäll med sås, äpplemos, varma grönsaker och kokt potatis
Fredag 3/2
Wallenbergare med smält smör, gröna ärtor, lingon och potatispuré
Lördag 4/2
Huset fisksoppa med aioli samt pannkakor med sylt och grädde
Söndag 5/2
Helstekt fläskkarré med calvadossås brysselkål och kokt potatis

Veckans alternativ:
Blodkorv med lingonsylt, bacon och rårivna morötter

Veckans sallad:
Tonfisksallad med Rhode Island dressing