Måndag 29/1
Köttbullar med gräddsås, rårörda lingon, pressgurka och potatismos
Tisdag 30/1
Fiskgratäng med purjolök, räkor, sparris, dillsås och potatismos
Onsdag 31/1
Whiskymarinerad kycklingfilé med bakad potatishalva, timjansås och vitlökssmör
Torsdag 1/2
Ost- och skinkfylld schnitzel serveras med stekt potatis, rödvinssås, gröna ärtor och citron
Fredag 2/2
Wallenbergare med smält smör, ärtor, rårörda lingon och potatispuré
Lördag 3/2
Stekt panerad koljafilé med kokt potatis, picklad rödlök och tartarsås
Söndag 4/2
Klassisk skinkstek serveras med brysselkål, gräddsås och ugnsstekt potatis
Veckans alternativ:
Bakad potatis med skagenröra, citron och dill
Spagetti med köttfärssås och färsk riven hårdost
Gratinerad getost med pinjenötter, honung och ruccolasallad 99 kr
Senaste kommentarer