Måndag 1/2

Stekt fläsk med löksås och kokt potatis

Tisdag 2/2

Stekt torskfilé med tomatiserad vitvinssås, bacon, kaprisbär och kokt potatis

Onsdag 3/2

Viltfärslimpa med enbärsgräddsås, konjakslingon, brysselkål och stekt potatis

Torsdag 4/2

Ungersk gulaschgryta med vispad crème fraiche och ättiksgurka samt ris eller kokt potatis

Fredag 5/2

Dansk fläskesteg med rödkål, äppelmos, skysås och sockerbrynt kulpotatis

Lördag 6/2

Havets Wallenbergare på tre sorters fisk och räkor serveras med hummersås, gröna ärtor,

citron och potatispuré

Söndag 7/2

Whiskymarinerat kalkonbröst med rökig gräddsky, råstekt potatis, varma grönsaker

och vinbärsgelé

 

Veckans alternativ:

Pasta linguine med bacon, lök, grädde och svartpeppar samt riven ost och rå äggula

 

Veckans bakpotatis:

Med räkor och grönsaker i örtmajonnäs