Måndag 1/2
Stekt fläsk med löksås och kokt potatis
Tisdag 2/2
Stekt torskfilé med tomatiserad vitvinssås, bacon, kaprisbär och kokt potatis
Onsdag 3/2
Viltfärslimpa med enbärsgräddsås, konjakslingon, brysselkål och stekt potatis
Torsdag 4/2
Ungersk gulaschgryta med vispad crème fraiche och ättiksgurka samt ris eller kokt potatis
Fredag 5/2
Dansk fläskesteg med rödkål, äppelmos, skysås och sockerbrynt kulpotatis
Lördag 6/2
Havets Wallenbergare på tre sorters fisk och räkor serveras med hummersås, gröna ärtor,
citron och potatispuré
Söndag 7/2
Whiskymarinerat kalkonbröst med rökig gräddsky, råstekt potatis, varma grönsaker
och vinbärsgelé
Veckans alternativ:
Pasta linguine med bacon, lök, grädde och svartpeppar samt riven ost och rå äggula
Veckans bakpotatis:
Med räkor och grönsaker i örtmajonnäs
Senaste kommentarer