Måndag 12/12
Dansk femöring – Färsbiff, stekt ägg, stekt lök, skysås och kokt potatis
Tisdag 13/12
Laxpudding med smält smör, gröna ärtor och citron
Onsdag 14/12
Kycklingbröst med bacon och mosarella, marsalasås, Parisermorötter
och potatisgratäng
Torsdag 15/12
Oxfärsbiff med portvinsstuvade champinjoner,skysås, broccoli och klyftpotatis
Fredag 16/12
Skånsk kalops med rödbetor och kokt potatis
Lördag 17/12
Hummersåsgratinerad fisk med blåmusslor, broccoli, citron och kokt potatis
Söndag 18/12
Helstekt fläskkarré med aprikos- och rödvinssås, rökt chilismör, bakad morot och
stekt potatis

Veckans alternativ:
Lammkorv med dillstuvad potatis, senap och rödbetor
ELLER Pasta Carbonara

Veckans sallad:
Caesarsallad