040-13 74 50 info@vyvidparken.se

Måndag 13/12

Hjortfärslimpa med viltgräddsky, varm bönsallad, äppelmos och kokt potatis

Tisdag 14/12

Färsk rimmad sejfilé med ägg- och persiljesås, citron, gröna ärtor och kokt potatis

Onsdag 15/12

Ädelostfylld panerad fläskkotlett med portvinssås, varma grönsaker och stekt potatis

Torsdag 16/12

Biff Stroganoff med saltgurka, smetana och ris

Fredag 17/12

Wallenbergare med smält smör, gröna ärtor, lingon och potatispuré

Lördag 18/12

Pocherad stillahavsspättafilé med hummersås, räkor och brynta champinjoner samt

citron och kokt potatis

Söndag 19/12

Kycklingsteak med bearnaise, barbecuesauce, tomat- och rödlökssallad samt ugnsstekt

potatis

 

Veckans alternativ:

Husets gulaschsoppa med  crème fraiche och hembakat bröd samt pannkakor med sylt

och grädde