Måndag 13/12
Hjortfärslimpa med viltgräddsky, varm bönsallad, äppelmos och kokt potatis
Tisdag 14/12
Färsk rimmad sejfilé med ägg- och persiljesås, citron, gröna ärtor och kokt potatis
Onsdag 15/12
Ädelostfylld panerad fläskkotlett med portvinssås, varma grönsaker och stekt potatis
Torsdag 16/12
Biff Stroganoff med saltgurka, smetana och ris
Fredag 17/12
Wallenbergare med smält smör, gröna ärtor, lingon och potatispuré
Lördag 18/12
Pocherad stillahavsspättafilé med hummersås, räkor och brynta champinjoner samt
citron och kokt potatis
Söndag 19/12
Kycklingsteak med bearnaise, barbecuesauce, tomat- och rödlökssallad samt ugnsstekt
potatis
Veckans alternativ:
Husets gulaschsoppa med crème fraiche och hembakat bröd samt pannkakor med sylt
och grädde
Senaste kommentarer