Måndag 27/12
Fransk kycklinggryta med rött vin, sidfläsk, champinjoner och syltlök serveras med
potatismos
Tisdag 28/12
Lasagne med kallrökt lax, bladspenat, vermouthsås och ost samt kronärtskockssallad
Onsdag 29/12
Baconspäckad kalvfärslimpa med sauce chasseur, vinbärsgelé, vaxbönor och råstekt
potatis
Torsdag 30/12
Raggmunkar med stekt fläsk och lingon
Fredag 31/1 – Nyårsafton
Vildsvinsstek med varma rödbetor, burrata, balsamicosky och purjolökspotatis
Lördag 1/1 – Nyårsdagen
Bakad gösfilé med kräftstjärtar, champagnesås, grillad citron och kokt potatis
Söndag 2/1
Ugnsstekt fläsksida med kanel och sviskon, cidersås, äppelchutney, picklad lök och
kokt potatis
Veckans alternativ:
Rökt kronhjortstek med klar potatissallad, pepparrotsfärskost och cornichons
Senaste kommentarer