Måndag 27/12

Fransk kycklinggryta med rött vin, sidfläsk, champinjoner och syltlök serveras med

potatismos

Tisdag 28/12

Lasagne med kallrökt lax, bladspenat, vermouthsås och ost samt kronärtskockssallad

Onsdag 29/12

Baconspäckad kalvfärslimpa med sauce chasseur, vinbärsgelé, vaxbönor och råstekt

potatis

Torsdag 30/12

Raggmunkar med stekt fläsk och lingon

Fredag 31/1 – Nyårsafton

Vildsvinsstek med varma rödbetor, burrata, balsamicosky och purjolökspotatis

Lördag 1/1 – Nyårsdagen

Bakad gösfilé med kräftstjärtar, champagnesås, grillad citron och kokt potatis

Söndag 2/1

Ugnsstekt fläsksida med kanel och sviskon, cidersås, äppelchutney, picklad lök och

kokt potatis

 

Veckans alternativ:

Rökt kronhjortstek med klar potatissallad, pepparrotsfärskost och cornichons