Måndag 7/2

Ungersk gulaschgryta med saltgurka och gräddfil samt ris eller kokt potatis

Tisdag 8/2

Senapsstekt sillflundra med konjakslingon, smält smör, gröna ärtor och potatismos

Onsdag 9/2

Hjortfärslimpa med enbärsgräddsås, vinbärsgelé, broccoli och råstekt potatis

Torsdag 10/2

Marinerat kycklingspett med liten grekisk sallad, tzatziki och friterad klyftpotatis

Fredag 11/2

Ost- och skinkfylld fläskschnitzel med rödvinssås, citron, gröna ärtor och stekt potatis

Lördag 12/2

Gösfilé med mandelpotatispuré, baconströssel, dill-och wasabisås och citron

Söndag 13/2

Helstekt ryggbiff med choronsauce, baconlindad sparris och pommes frites

 

Veckans alternativ:

Bräckt skinka med stekt ägg och brynt potatis