Måndag 6/2
Kålpudding med rårörda lingon, sås och kokt potatis
Tisdag 7/2
Fiskgratäng med musslor, cocktailtomater, dill, vitvinsås och potatismos
Onsdag 8/2
Helstekt kotlettrad med mango- och grönpepparsås samt purjolökspotatis
Torsdag 9/2
Oxfärsbiff med choronsås, rödvinssky, tomatsallad och stekt potatis
Fredag 10/2
Skånsk kalops med rödbetor och kokt potatis
Lördag 11/2
Stillahavstorskfilé med kall dillsås, gröna ärtor, citron och kokt potatis
Söndag 12/2
Ost- och skinkfylld fläskschnitzel med skysås, citron, gröna ärtor och stekt

Veckans alternativ:
Pytt i panna med stekt ägg och husets rödbetor

Fläskmedaljong, pommes sparris och bearnaisesås

Veckans sallad:
Räksallad; isberg, tomat, gurka, ägg, Rhode Island sås, citron 119:-