040-13 74 50 info@vyvidparken.se

Måndag 3/2

Skånelåda. Fläskmedaljong, prinskorv och bacon samt gräddstuvad potatis och rödvinssås

Tisdag 4/2

Stekt panerad Alaskafilé med kall trädgårdsmästarsås, ugnsrostade grönsaker, citron

och kokt potatis

Onsdag 5/2

Köttfärslimpa med soltorkad tomat, mozzarella, basilika samt gräddsky och stekt potatis

Torsdag 6/2

Ungersk gulaschgryta med smetana, saltgurka och ris eller kokt potatis

Fredag 7/2

Havets Wallenbergare på lax, sej och räkor. Potatismos, rårörda lingon, gröna ärtor

och smält smör

Lördag 8/2

Grytstekt fransyska med örtgräddsås, pressgurka, vinbärsgelé och kokt potatis

Söndag 9/2

Helstekt kalkonbröst med calvadosbrässerat äpple, brysselkål, cidersås och råstekt potatis

 

Veckans alternativ:

Rökt makrillfilé med stuvad spenat och kokt potatis