Måndag 8/2

Pannbiff med stekt lök, rårörda lingon, rödvinssås och kokt potatis

Tisdag 9/2

Husets fisksoppa med räkor, aioli och hembakat bröd. Pannkakor med sylt och grädde

Onsdag 10/2

Fetaostfyllt, baconlindat kycklingbröst med rökig tomatsky, olivsallad och potatismos

Torsdag 11/2

Mustig kalvgryta med kantareller och grädde samt pepparrotsfärskost och kokt potatis

Fredag 12/2

Panerad fläskschnitzel med citron, ansjovis och kapris samt gröna ärtor, skysås och

stekt potatis

Lördag 14/2

Ädelostbakad laxfilé med sherrysås, lökfräst bladspenat, citron och kokt potatis

Söndag 14/2

Vildsvinsstek med gräddsås, pressgurka, vinbärsgelé, bakad morot och kokt potatis

 

Veckans alternativ:

Husets hamburgare med cheddarost, saltgurka, tomat och rödlök samt pommes frites

 

Veckans bakpotatis:

med rökt skinka och grönsaker i dijonnaise