Måndag 8/2
Pannbiff med stekt lök, rårörda lingon, rödvinssås och kokt potatis
Tisdag 9/2
Husets fisksoppa med räkor, aioli och hembakat bröd. Pannkakor med sylt och grädde
Onsdag 10/2
Fetaostfyllt, baconlindat kycklingbröst med rökig tomatsky, olivsallad och potatismos
Torsdag 11/2
Mustig kalvgryta med kantareller och grädde samt pepparrotsfärskost och kokt potatis
Fredag 12/2
Panerad fläskschnitzel med citron, ansjovis och kapris samt gröna ärtor, skysås och
stekt potatis
Lördag 14/2
Ädelostbakad laxfilé med sherrysås, lökfräst bladspenat, citron och kokt potatis
Söndag 14/2
Vildsvinsstek med gräddsås, pressgurka, vinbärsgelé, bakad morot och kokt potatis
Veckans alternativ:
Husets hamburgare med cheddarost, saltgurka, tomat och rödlök samt pommes frites
Veckans bakpotatis:
med rökt skinka och grönsaker i dijonnaise
Senaste kommentarer