Måndag 14/2
Biff Stroganoff med gräddfil och pressgurka samt ris eller potatismos
Tisdag 15/2
Stekt stillahavsspättafilé med örtgrön vermouthsås, grillad tomat, citron samt
potatis- och jordärtskockspuré
Onsdag 16/2
Kalvfärsbiff med portvinsstuvade champinjoner, balsamicosky, picklad persiljerot och
purjolökspotatis
Torsdag 17/2
Raggmunkar med stekt fläsk och lingon
Fredag 18/2
Dans fläskesteg med rödkål, äppelmos, sockerbrynt kulpotatis och skysås
Lördag 19/2
Husets fisksoppa med räkor, aioli och nybakat bröd. Pannkakor med sylt och grädde
Söndag 20/2
Honungsbakad kalkonstek med tomatrelish, vitvinssås och rostad delikatesspotatis
Veckans alternativ:
Entrecote med roquefortsås, sötpotatispommes och wokade grönsaker
Senaste kommentarer