Måndag 14/2

Biff Stroganoff med gräddfil och pressgurka samt ris eller potatismos

Tisdag 15/2

Stekt stillahavsspättafilé med örtgrön vermouthsås, grillad tomat, citron samt

potatis- och jordärtskockspuré

Onsdag 16/2

Kalvfärsbiff med portvinsstuvade champinjoner, balsamicosky, picklad persiljerot och

purjolökspotatis

Torsdag 17/2

Raggmunkar med stekt fläsk och lingon

Fredag 18/2

Dans fläskesteg med rödkål, äppelmos, sockerbrynt kulpotatis och skysås

Lördag 19/2

Husets fisksoppa med räkor, aioli och nybakat bröd. Pannkakor med sylt och grädde

Söndag 20/2

Honungsbakad kalkonstek med tomatrelish, vitvinssås och rostad delikatesspotatis

 

Veckans alternativ:

Entrecote med roquefortsås, sötpotatispommes och wokade grönsaker