Måndag 13/2
Dansk femöring – färsbiff med stekt lök, stekt ägg, rödvinssås och kokt potatis
Tisdag 14/2
Stekt sillflundra med gröna ärtor, lingon, smält smör och potatismos
Onsdag 15/2
Roslagsschnitzel med gröna ärtor, sås, citron och stekt potatis
Torsdag 16/2
Krämig kycklinggryta med champinjoner, paprika, grädde serveras med ris eller potatis
Fredag 17/2
Helstekt kalkobröst med portvinsstuvade champinjoner, skysås, vinbärsgelé och stekt potatis
Lördag 18/2
Panerad torskfilé med Remouladsås, råkostsallad, citron och kokt potatis
Söndag 19/2
Helstekt fläskfilé med Bearnaisesås, Madeirasky, friterade lökringar och stekt potatis

Veckans alternativ:
Stekt fläsk med löksås och kokt potatis

Veckans sallad:
Rostbiff med potatissallad, pickles och rostad lök