Måndag 15/2

Skånsk kalops med rödbetor och kokt potatis

Tisdag 16/2

Färsk stekt sejfilé med tomat och fänkål, vitvinssås, citron och kokt potatis

Onsdag 17/2

Panerad benfri fläskkotlett med fransk senapssås, äppelmos, varma grönsaker och

råstekt potatis

Torsdag 18/2

Bruna bönor med stekt fläsk och korv ELLER: Spaghetti med köttfärssås och riven ost

Fredag 19/2

Köttbullar med gräddsås, rårörda lingon, inlagd gurka och potatismos

Lördag 20/2

Pocherad hälleflundra med räkor, smält smör, riven pepparrot, citron och kokt potatis

Söndag 21/2

Honungsglaserad skinkstek med Marsalasås, vinbärsgelé, brysselkål och stekt potatis

 

Veckans alternativ:

Asiatisk kycklingfilégryta med grönsaker, kokosmjölk, ingefära och röd curry serveras

med ris