Måndag 22/2
Krämig kycklingfilégryta med champinjoner, paprika och grädde serveras med
gröna ärtor och ris eller kokt potatis
Tisdag 23/2
Husets panerade torskfilé med sauce Maximilian, citron, parisermorötter och kokt potatis
Onsdag 24/2
Baconspäckad köttfärslimpa med champinjonsås, vinbärsgelé och stekt potatis
Torsdag 25/2
Kokt kalv i dillsås med morot, palsternacka och kokt potatis
Fredag 26/2
Helstekt kotlettrad med bearnaisesås, baconlindad sparris, bakad tomat och
friterad klyftpotatis
Lördag 27/2
Klassisk slottsstek med himmelsk sås, vinbärsgelé, rotfrukter och kokt potatis
Söndag 28/2
Honungsgriljerade revbensspjäll med gräddsky, äppelmos, coleslawsallad och
ugnsstekt potatis
Veckans alternativ:
Fläskmedaljonger med pepparsås, tomatsallad och pommes frites
Senaste kommentarer