Måndag 21/2

Pannbiff med stekt lök, rödvinssås, lingon och kokt potatis

Tisdag 22/2

Pocherad torskfilé med skånsk senapssås, ärt- och rädissallad samt kokt potatis

Onsdag 23/2

Panerad benfri fläskkotlett med dijon- och dragonsås, vinbärsgelé, varma grönsaker och

stekt potatis

Torsdag 24/2

Högrevsgryta med sidfläsk, champinjoner, rosmarin och rött vin serveras med

rotfruktsstomp och vaxbönor

Fredag 25/2

Klassisk sjömansbiff med husets rödbetor

Lördag 26/2

Rödingfilé med kräft- och kantarellpytt, kall gräslökssås, citron, broccoli och kokt potatis

Söndag 27/2

Plommonspäckad fläskkarré med gräddsås, äppelmos, inlagd gurka och kokt potatis

 

Veckans alternativ:

Pasta linguini med bacon, lök, svartpeppar och grädde serveras med riven ost och

rå äggula