Måndag 19/2
Helstekt fläskfilé serveras med potatiskaka, ångade morötter och mild pepparsås
Tisdag 20/2
Stekt sillflundra serveras med potatismos, smält smör och rårörda lingon
Onsdag 21/2
Mozzarellaöverbakad kycklingfilé med basilikasås och friterad potatis
Torsdag 22/2
Ärtsoppa med bog korv ELLER Potatis- och purjolökssoppa med Pannkakor, sylt och grädde
Fredag 23/2
Helstekt kalkonbröst serveras med stekt potatis, syltad rödlök, timjanssky och äpplemos
Lördag 24/2
Dillbakad laxfilé serveras med hollandaisesås, citron och kokt potatis
Söndag 25/2
Lammfärsbiff serveras med klyftpotatis, fårostcremé och rostad vitlökssky
Veckans alternativ:
Vegetarisk tortellini med gräddig-tomatsås och broccoli
Klassisk Lasagne med grönsallad
Fläskmedaljonger serveras med pommes frites, bearnaisesås och lökringar
Gratinerad getost med pinjenötter, honung och ruccolasallad 99 kr
Senaste kommentarer