Måndag 28/2

Oxgryta på fransyska med äpple, jordärtskocka och kantareller serveras med

potatismos

Tisdag 1/3

Fiskgratäng på koljafilé med räkor och cocktailtomat samt citron-och dillsås och

kokt potatis

Onsdag 2/3

Köttbullar med gräddsås, lingon, pressgurka och potatismos

Torsdag 3/3

Rotmos med rimmad fläskbog och köttkorv serveras med skånsk senapscréme och krasse

Fredag 4/3

Fetaostfyllt kycklingbröst med bacon samt rökig tomatsky, basilikacréme och husets

klyftpotatis

Lördag 5/3

Stekt torskfilé med remouladsås, dillslungade grönsaker, citron och kokt potatis

Söndag 6/3

Rosastekt kalvrulle provencale. Råstekt potatis, rödvinssås, vitlökssmör och baconfräst

haricots verts

 

Veckans alternativ:

Ayads kebabtallrik de luxe med pommes frites, sallad, feta och feferoni.

Stark, mild eller vitlökssås