Måndag 27/2
Korv Stroganoff med potatismos samt tomat- och rödlökssallad ELLER
Klassisk lasagne med köttfärssås och ostsås samt kronärtskockssallad
Tisdag 28/2
Friterade rödspätta Öresund bearnaisesås, räkor och sparris samt citron och dillkokt potatis
Onsdag 1/3
Biff à la Lindström med rödvinssås, kryddsmör, saltgurka och råstekt potatis
Torsdag 2/3
Ärtsoppa med fläsk och korv ELLER Raggmunkar med stekt fläsk och lingon
och Pannkakor med sylt och grädde
Fredag 3/3
Helstekt kotlettrad med bearnaisesås, rödvinssås, friterade lökringar och stekt potatis
Lördag 4/3
Havets Wallenbergare på lax, räkor, vit fisk serveras med hummersås, citron, ärtor
och potatismos
Söndag 5/3
Honungsmarinad skinkstek med rödkål, äppelmos, gräddsky och kokt potatis

Veckans alternativ:
Pasta africana tagliatelle med strimlad kalkon och blandsvamp i currysås
Ayads kebabtallrik med pepperoni, pommes frites, sallad och mild- eller vitlökssås
Veckans sallad:
Räksallad med kokt ägg och Rhode Islandsås 119:-