Måndag 1/3

Boeuf Bourguignon –  Fransk oxgryta med sidfläsk, champinjoner, syltlök och

rött vin  serveras med ris eller kokt potatis

Tisdag 2/3

Husets fiskgratäng med vitvinssås, dill, cocktailtomat och salladslök samt citron,

gröna ärtor och potatismos

Onsdag 3/3

Helstekt fläskfilé med Stiltonostsås, baconfräst haricots verts och ugnsstekt potatis

Torsdag 4/3

Rotmos med rimmad fläskbog och korv samt skånsk senap och persiljeolja

Fredag 5/3

Färsbiff på älg och dovhjort serveras med potatis- och jordärtskockspuré, skogssvampsås,

brysselkål och tranbär

Lördag 6/3

Bakad regnbågslaxfilé med hollandaisesås, tomatvinägrett, gröna bönor, citron och

kokt potatis

Söndag 7/3

Ugnsstekt kycklingklubba med gräddsås, pressgurka, vinbärsgelé och kokt potatis

 

Veckans alternativ:

Ayads kebabtallrik de luxe med pommes frites, sallad, feta och feferoni.

Stark, mild eller vitlökssås.